Eu te-am făcut, eu te omor. Despre cum am salvat noi națiunea.

protest-alegeri-2014-foto-9Au trecut prezidențialele, sper să nu treacă și patriotismul care a izbucnit în românii tineri (și în cei mai puțin tineri) de pe întregul mapamond.  Abia în 2014 noi, ca popor,  am  înțeles că « democrație »  nu e o vorbă în vânt, toți am înțels  că va fi așa cum vrem noi să fie, am înțels că puterea e a noastră.  Dacă e să construiesc o metaforă, puterea ar  fi reprezentată de o scară și în același timp de un satâr. Dacă ești băiat de gașcă te lăsăm să urci pe scară, dacă ești mârlan îți dăm cu satârul în cap.

Domnule Iohannis, puterea este a noastră, asta să nu uitați.

Am 20 de ani și mă trezesc în fiecare dimineață  cu convingerea că generația mea va transforma România în ceea ce ea trebuie să fie, însă până terminăm noi de învățat, v-am dat puterea dumneavoastră. Cu ochii plini de speranță  v-am votat, iar asta înseamnă  că pe lângă putere aveți în cârcă încrederea a milioane de oameni ;  Ferească Dumnezeu să dați prin gropi.

Ne-am născut și am crescut în democrație (cel puțin pe hârtie), am călătorit prin lume (atât cât ne-au permis buzunarele blugilor noștri prespălați) și am văzut cum se poate trăi bine.  Pe noi va fi greu să ne mințiți, noi nu am fost hrăniți cu porția precum bunicii noștri, noi nu am fost pionieri și nici nu i-am cântat ode lui Ceușescu cum au făcut-o părinții noștri, noi suntem liberi, din ce în ce mai liberi. Vreau să se înțeleagă o dată pentru totdeauna: guvernanții lucrează pentru popor, nu poporul pentru guvernanți. Dacă până acum domnii din Palatul Parlamentului nu au știut să își respecte oamenii , acum a venit timpul să se teamă de ei.

Elitele se schimbă,  în 15 ani vom fi măturat ori ce urmă de îndoctrinare, iar relicvele comunismului vor fi simple exponate de muzeu.

Păzea că venim !

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s